Start to run Egmond Kwart Marathon (10,5 km) 2015

Start to run Egmond 2015: 8 keer samen trainen in december en januari zodat je op 11 januari 2015 klaar bent voor de Egmond Kwart Marathon (10,5 kilometer genieten van strand en duinen). Optimale voorbereiding voor de mooiste loop van Nederland. Omdat er ook op het strand en in de duinen rond Bloemendaal getraind wordt ben je er in januari helemaal klaar voor. En dat voor 25 euro! Schrijf je meteen in dus.

Start to run Egmond 2015

Start to run Egmond Kwart Marathon 2015

Start to run Egmond 2015: wat krijg je?

  • Persoonlijk trainingsschema
  • 8 gezamenlijke trainingen
  • Running cap
  • Persoonlijke begeleiding tijdens de training en tussendoor per telefoon/e-mail

Ik doe mee!

Iets voor jou?

Als je nu al 20 minuten kunt hardlopen is de Egmond Kwart 2015 jouw nieuwe uitdaging. In acht trainingen van een uur verbeter je rustig en blessurevrij je duurvermogen. Ook snelheidstrainingen staan op het programma. Omdat we trainen op tijd in plaats van afstand kan iedereen zijn eigen tempo lopen zonder achterop te raken. Want samen trainen is niet alleen bijzonder motiverend, het is vooral ook heel gezellig.

Kosten training Egmond Kwart Marathon

Je betaalt 25 euro voor de trainingen in december 2014 en 4 januari 2015. Voor dat bedrag kun je elke woensdagavond en zondagochtend meetrainen. Op zondag verzamelen we om 9.15 uur bij ingang Bleek en Berg van de Kennemerduinen (Bloemendaal), op woensdag om 19.00 bij de Tetterode sporthal (Overveen). Parkeren is op beide locaties gratis. De eerste training is op woensdag 3 december (maar later instromen kan altijd).

Schrijf je nu in en start 2015 met een toploop!

Fout: Contact formulier niet gevonden.