Personal trainer Haarlem

Een personal trainer die met jou, alleen of met een vriend of vriendin, aan je conditie werkt en die je gemotiveerd houdt. Met looptrainingen door de prachtige Kennemerduinen, rond Haarlem. Dat is wat ik, Karel Kolb, doe. Boek nu je eerste personal training.

Personal trainer Haarlem

Een eigen trainer is betaalbaarder dan je denkt, al vanaf 56 euro per training kun je met mij aan de slag. Ook handig als je maar één of twee hardlooptrainingen wilt volgen, om goed te starten. Onder professionele begeleiding bouw je snel een basisconditie op en blijf je gemotiveerd. Een persoonlijke looptrainer heeft zo zijn voordelen: je traint wanneer het jou uitkomt, op een hardloopschema dat specifiek op jouw doelen is afgestemd. Door de individuele aanpak heb je bovendien minder kans op blessures en bouw je snel aan een betere conditie.

Personal trainer Haarlem boeken

Een goede conditie is heel persoonlijk

Wat betekent een goede conditie voor jou? Ik krijg op die vraag vaak als antwoord: fit worden. Dat is echter niet voor iedereen hetzelfde. Voor de een betekent fit worden een lager gewicht, voor een ander meer energie of een snellere 10 kilometer. Het is goed om vooraf te bepalen wat je doel is als je gaat hardlopen. Zo kun je je samen met je personal looptrainer concentreren op wat je echt wilt en ben je extra gemotiveerd om je doel te halen!

Wat is jouw doel?

Als je kiest voor Loopmeesters ga je allereerst samen met mij jouw specifieke doel bepalen. Wil je gewicht verliezen? Dan leggen we vast hoeveel je wilt afvallen en wanneer. Wil je de 10 kilometer binnen een uur lopen? Dan kiezen we een datum om naar toe te werken en gaan aan de slag. Zolang je doel specifiek en meetbaar is kun je veel bereiken in korte tijd.

Wat kost ’t?

Bij Loopmeesters werken we met een strippenkaart en losse trainingen. Wil je een keer met mij als personal looptrainer op pad, dan betaal je 65 euro voor een training van 60 minuten. Je kunt ook iemand meenemen, dan betalen jullie samen 80 euro. Een strippenkaart is nog voordeliger: je kunt dan 5 keer komen trainen en betaalt 56 euro per keer. We maken graag een aanbod op maat trouwens, bel me dan even op 0617462882.

Nu een personal training boeken? App of bel Karel.

Wil je samen met mij trainen? Bel of app (0617462882) me dan even voor een afspraak of meer informatie.

Liever met een groepje vrienden trainen? Dan is Small Group Training wellicht voordeliger.

Foto: ovmfotografie.nl