Loopgroep Haarlem

loopgroep Haarlem

Loopgroep Haarlem

Hardlopen in een loopgroep rond Haarlem, wanneer het jou uitkomt. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag ben je welkom om onder professionele hardloopbegeleiding op pad te gaan. Voor beginners én gevorderden. Boek meteen je gratis proefles!

Gratis proefles zonder verplichtingen

Loopgroepen zijn er genoeg in Haarlem. Waarom zou je voor Loopmeesters kiezen? Misschien omdat je het prettig vindt per trainingsdag te bepalen of je wel, of niet komt. Of omdat je het leuk vindt regelmatig andere gezichten te zien tijdens het hardlopen. Welke reden je ook hebt om voor de loopgroep van Loopmeesters te kiezen, door de flexibele en wisselende samenstelling zul je na elke training met een goed gevoel naar huis gaan.

Voor hardlopers die verder willen…

Kun je nu al zo’n 20 minuten hardlopen? Dan is deze loopgroep echt iets voor jou. Voor het lopen starten we met de warming-up en enkele loopoefeningen. Klaar voor het echte werk? De ene keer doen we een duurloop, de andere keer een intervaltraining. We trainen in de prachtige Kennemerduinen, in parken in Haarlem en in Spaarnwoude. Door variatie in training kun je steeds verder (en harder) lopen. Boek nu je gratis proefles hardlopen in Haarlem.

En als je weer wilt beginnen met hardlopen in Haarlem

Wil je, na een blessure of zwangerschap, weer beginnen met hardlopen? Ook dan kun je bij onze loopgroep terecht. Je kunt het hele jaar starten, en naast de groepstrainingen krijg je een persoonlijk hardloopschema. Zo kun je desgewenst nog één of twee keer per week zelf lopen.

Trainingstijden

Vóór elke training van de loopgroep lees je in de trainings app waar we die keer starten. Na ongeveer 60 minuten eindigen we weer op de parkeerplaats (parkeren is gratis). Als je nu al 20 minuten kunt hardlopen kun je trainen op dinsdagavond 19:30 uur, woensdagochtend 9:00 uur, donderdagavond om 20:00 uur en zondagochtend om 9:00 uur.

Wat kost ’t?

Het lidmaatschap van de loopgroep kost 48 euro per twee maanden. Je kunt voor dat bedrag zoveel trainen als je wilt. Abonnementen worden telkens met twee maanden verlengd tenzij je even opzegt bij de trainer. Nog vragen? Karel Kolb staat je graag te woord, op 0617462882.

Gratis proberen? Vul het formulier hieronder in.

  Ja ik wil een gratis proefles om te zien of hardlopen iets voor me is!

  Naam

  E-mailadres

  Hoe heb je ons gevonden?
  GoogleFacebookInstagramTwitterAnders

  Ik ontvang een bevestigingsmail met daarin alle informatie over de gratis proefles. En ik heb er zin in! 🙂

  Click for English