Personal trainer online

Trainingen die met jouw conditie en progressie meegroeien. Op hartslag en/of tempo, elke volgende training is precies de juiste. 

Yes! Een nieuw PR op de 10 kilometer binnen vier weken.

Wat is jouw volgende doel? Een snelle 10 kilometer, 30 minuten achter elkaar hardlopen of….? We bepalen het samen in een gesprek vooraf. Vervolgens doe je onder mijn begeleiding een 30 minuten test: zo weten jij en ik na afloop met welke trainingen jij gaat starten.

Het online coachingsplatform TrainingPeaks gebruik ik om je trainingen in klaar te zetten én om te zien hoe de trainingen gaan. Met die informatie pas ik je volgende trainingen telkens aan.

Vanaf 21 november kun jij ook meedoen. Twaalf weken trainen voor de Groet uit Schoorl run, de mooiste loop van Nederland. Ik ontwerp trainingen op maat en jij bepaalt zelf waar en wanneer je ze uitvoert. Je kunt trainen voor de 10 kilometer, de halve marathon of (je eerste?) 30 kilometer.

Drie trainingen per negen dagen, zo hoef je geen enkele training te missen. Wanneer en waar je traint bepaal je zelf, het resultaat zie ik steeds in TrainingPeaks. Ik geef feedback, moedig je aan en rem je af (indien nodig :-). Zo verminder je de kans op blessures en ga je snel vooruit. En heb je vooral veel plezier omdat elke training anders is.

Trainen wordt weer leuk.

Trainingen op maat, persoonlijke begeleiding online. Zo heb je een personal trainer voor een aantrekkelijk tarief. Je betaalt 39€ per maand en kunt ook elke maand weer meteen opzeggen. Het enige dat je nodig hebt is een hardloophorloge van Garmin of Polar: zo kan ik de trainingen als workouts rechtstreeks in je horloge zetten.

Stuur een appje naar 0617462882 en we prikken een datum en tijd om vrijblijvend even te bellen, zo weet je meteen of dit programma bij je past. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

Doe je de trainingen liever samen met mij? Kijk dan even op deze pagina.