Personal trainer online

Trainingen die met jouw conditie en progressie meegroeien. Op hartslag en/of tempo, elke volgende training is precies de juiste. 

Yes! Een nieuw PR op de 10 kilometer binnen twaalf weken.

Het online coachingsplatform TrainingPeaks gebruik ik om je trainingen in klaar te zetten én om te zien hoe de trainingen gaan. Met die informatie pas ik je volgende trainingen telkens aan.

Yessss!! De halve marathon van Leiden met een glimlach uitgelopen. Dankzij TrainingPeaks, een flexibel trainingsschema afgesteld op mijn persoonlijke doelen, en de enthousiaste coaching van Karel vond ik de motivatie. Volgend jaar weer!! (Brigitte, liep haar snelste halve in Leiden in 2022)

Jij kunt ook meedoen. Twaalf weken trainen voor een loopevenement in 2024. Ik ontwerp trainingen op maat en jij bepaalt zelf waar en hoe laat je ze uitvoert. Je kunt op verschillende momenten starten.

Drie trainingen per negen dagen, zo hoef je geen enkele training te missen (meer mag ook). Waar en hoe laat je traint bepaal je zelf, het resultaat zie ik steeds in TrainingPeaks.

Barn liep in 2022 zijn eerste marathon met TrainingPeaks en coach Karel Kolb.

Ik geef feedback, moedig je aan en rem je af (indien nodig :-). Zo verminder je de kans op blessures en ga je snel vooruit. En heb je vooral veel plezier omdat elke training anders is.

Trainen wordt weer leuk.

Trainingen op maat, persoonlijke begeleiding online. Zo heb je een personal trainer voor een aantrekkelijk tarief. Je betaalt 149€ voor 12 weken trainen en begeleiding (leden van Loopmeesters betalen 119€). Het enige dat je nodig hebt is een hardloophorloge van Garmin of een ander merk*: zo kan ik de trainingen als workouts rechtstreeks in je horloge zetten.

Lees hier de ervaring van Lisette Kuys met TrainingPeaks en coach Karel Kolb.

*Als je geen Garmin horloge hebt plaats ik de trainingen met uitleg in je online schema. Zo weet je wat je moet doen. Het resultaat van je training zien jij en ik terug in TrainingPeaks.

Meld je hier aan om mee te doen

Wil je aan de slag met TrainingPeaks en Karel als coach? Bel of app (0617462882) me dan even voor een afspraak of meer informatie.

Eerst meer weten? Stuur een appje naar 0617462882 en we prikken een datum en tijd om vrijblijvend even te bellen, zo weet je meteen of dit programma bij je past. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

Doe je de trainingen liever samen met mij? Kijk dan even op deze pagina.