Start to Run Haarlem

In 2020 kun je op 11 februari bij ons met hardlopen beginnen. Klik hier voor actuele informatie en aanmelden!

Start to Run Haarlem

Start to Run Haarlem

Start to Run is een hardloopcursus van een maand in Haarlem. Na de cursus kun je drie tot vijf kilometer achter elkaar hardlopen. Wil je beginnen met hardlopen dan is deze looptraining echt iets voor jou. Maar ook ervaren hardlopers profiteren van Start to Run: omdat we lopen op tijd in plaats van afstand kunnen hardlopers van alle niveaus hun prestaties verbeteren. Je wordt begeleid door een EFAA-gecertificeerde running instructor van Loopmeesters.

Voordelen Start to Run Haarlem

Iedereen is druk met werk, gezin en allerlei verplichtingen. Logisch dat je dan niet altijd tijd of zin hebt om te hardlopen. Dat is geen probleem als je meedoet met Start to Run: elke training wordt na een aantal lessen herhaald, je kunt dus op elk moment weer aanhaken. Je kunt er zelfs voor kiezen om sommige trainingen op een dag en tijd te doen die jou beter schikken, je krijgt dan van de trainer een persoonlijk hardloopschema mee. Omdat we werken met kleine groepen is persoonlijke aandacht namelijk gegarandeerd.

Lesopbouw

Elke les duurt 60 minuten en omvat altijd een goede warming-up en cooling-down. We lopen vervolgens warm en beginnen dan aan het programma. Per les wordt aandacht besteed aan een specifiek onderwerp: duurloop, intervallen of krachttraining. Na elke drie lessen beginnen we dan weer van voren af aan, telkens wat sneller en langer. En omdat we daarbij op tijd lopen kan iedereen op zijn of haar tempo trainen terwijl de groep toch bij elkaar blijft. Want hardlopen is naast een heerlijke sport ook vooral heel gezellig.

Kosten Start to run Haarlem

Je betaalt 37,50 euro voor een maand. Voor dat bedrag kun je elke woensdagochtend meetrainen. Extra leuk is dat je na afloop meteen kunt meedoen met de mooiste loopwedstrijden van Haarlem. Loop je mee?

Ja ik doe mee!

Fout: Contact formulier niet gevonden.