Wandel bootcamp (powerwalking)

Powerwalk in de duinen

Vind je hardlopen (nog) niet leuk? Heb je een tijd niet getraind en wil je weer veilig beginnen met het opbouwen van je conditie? Of ben je een hardloper met een blessure? Ga dan vanaf mei 2023 met ons mee op wandel bootcamp: in de vorm van een intervaltraining (afwisselend snel/rustig wandelen) trekken we de natuur in, heerlijk.

We stoppen regelmatig om oefeningen te doen waar je sterker van wordt. Zonder zware gewichten of geschreeuw, daar houden we namelijk niet van. 🙂 Moe word je wél. Op een hele leuke en gezellige manier. Probeer het eens!

Voor 48€ kun je twee maanden meelopen. We verzamelen elke vrijdag op de parkeerplaats van de  Stayokay in Haarlem, om 12:00 uur. (Waardevolle) spullen kun je achterlaten in je auto (of die van de trainer). Wie wil kan na afloop nog wat drinken in het café van de Stayokay. Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Doe mee!

Stuur trainer Karel Kolb (0617462882) even een SMS of appje als je mee wilt doen. Natuurlijk kun je ook eerst even bellen als je nog vragen hebt.