Tweede loopclinic Aart Stigter in Haarlem

Sneller hardlopen looptechniek

Loopclinic in Haarlem op 17 september 2015

Door bij inspanning juist op ontspanning te leren lopen wordt het plezier vergroot en ga je sneller hardlopen. Oud-marathonkampioen Aart Stigter geeft op 17 september 2015 een nieuwe loopclinic van twee uur in Haarlem over looptechniek (kosten: 5 euro).

Aanmelden

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Programma

In het eerste deel van de clinic gaat Aart in op de techniek van het hardlopen. En hoe je met kleine aanpassingen sneller gaat lopen.

Tijdens het tweede deel van de avond volgt een intervaltraining waarbij de oefeningen in de praktijk worden toegepast. Alle hardlopers zijn van harte welkom, zowel beginners als ervaren lopers!

Locatie

Op donderdag 17 september 2015 ben je vanaf 19.00 uur welkom in de sporthal van het Sterren College in Haarlem, in loopkleding. Het programma begint om 19.30 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Parkeren kan direct bij de hal en is gratis. Vanaf station Haarlem CS is het ongeveer 10 minuten lopen.

Deelnemen

De kosten zijn 5 euro per deelnemer. Dit bedrag wordt door Loopmeesters.nl gedoneerd aan Run4Schools, een stichting die zich al tien jaar inzet om kinderen te laten sporten in het township Mitchell’s Plain in Zuid-Afrika. Na ontvangst van jouw betaling ben je zeker van een plek op 17 september 2015.

Organisatie

Loopmeesters.nl is een hardloopgroep in Haarlem waar lopers van alle niveaus wekelijks samen trainen in de duinen. Ook personal looptraining is mogelijk. Kijk voor meer informatie op onze site of neem contact op met trainer Karel Kolb (0617462882).