Hardloop evenementen Haarlem in mei en juni 2015

Grachtenloop Haarlem

Grachtenloop Haarlem 2015

Na de meivakantie staan er weer een aantal leuke loopjes in Haarlem e.o. op de agenda. Loopmeesters zet ze even voor je op een rijtje.

ZorgSpecialist loop 17 mei 2015

Start en finish in het stadion van voetbalclub Telstar in Velsen-Zuid. De afstanden: family run van 1,5 kilometer, 5 en 10 kilometer. Geen zin om te rennen? Er is ook een wandeltocht van 7 kilometer door de duinen. Meer informatie en inschrijven: www.zorgspecialistloop.nl.

Pim Mulierloop 31 mei 2015

Jubileumeditie van deze door AV Suomi georganiseerde wedstrijd in Santpoort. Alle afstanden starten en finishen op het tartan van deze sympathieke atletiekclub. Je kunt 5 of 10 kilometer kiezen, of 10 Engelse mijl. Die laatste loopt door de prachtige Kennemerduinen, de kortere afstanden vooral over verhard parcours. Informatie en aanmelden: www.avsuomi.nl.

Letterenloop 7 juni 2015

Door Haarlem en Bloemendaal, een heel gezellig evenement. Start en finish op de ijsbaan van Haarlem. De family run is 1,5 kilometer, overige afstanden zijn 5 en 10. Populaire loop dus snel inschrijven is aan te raden: www.letterenloop.nl.

Grachtenloop 26 juni 2015

Beregezellige avondloop door het centrum van Haarlem. Afstanden zoals bij de Letterenloop: 1,5, 5 en 10 kilometer. Ook deze loop is altijd snel vol, snel inschrijven dus: www.grachtenloop.nl.