Cursus Verder met hardlopen

Verder hardlopen cursus

Samen lopen is mijn stok achter de deur, het is gezellig en veilig – Tessa

Kun je nu al zo’n 20 minuten hardlopen en wil je dat uitbouwen tot 10 kilometer of de halve marathon? Dan is de cursus Verder met hardlopen (start januari 2016) echt iets voor jou. Je wordt 13 weken lang begeleid door een EFAA-gecertificeerde looptrainer van Loopmeesters. Snelle beslissers ontvangen bovendien gratis het boek ‘Van 5 naar 10 kilometer hardlopen’ (waarde 8,95 euro).

Verder met hardlopen in het kort:

  • Je kunt 60 minuten aaneen hardlopen binnen 13 weken
  • Train één of twee keer per week met de groep
  • Loop ook voor jezelf als je wilt, met je eigen hardloopschema
  • Gemiste lessen kun je altijd gratis inhalen
  • Je hebt een vaste, ervaren trainer die ook buiten de trainingen bereikbaar is
  • Na de cursus mogelijkheid om lid te blijven van de loopgroep (25 euro per maand)
  • Start zondag 10 januari 2016 (maar later in januari starten kan ook)

“Samen met deze loopgroep hardlopen is voor mij de beste beslissing van 2015 geworden. Ik ben er weer, zo’n lekker krachtig fit gevoel!” (Sabijn Arts, lid sinds januari 2015)

Voordelen loopgroep

Hardlopen met onze loogroep heeft drie voordelen boven voor je zelf hardlopen: samen blijf je gemotiveerd, vermijd je blessures en train je gericht. Met als bonus een groep gezellige mensen waar je je veilig en prettig bij voelt. Zo wordt hardlopen nog leuker!

“Het leek me leuk om bij een groepje te gaan lopen en zo aan mijn doel te werken: 10 kilometer binnen een uur lopen. In een groep ontmoet je verschillende mensen die één passie delen: hardlopen.” (Groepslid Debbie)

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 75 euro. Daarvoor kun je 13 weken lang één of twee keer per week trainen met de groep (de trainingen zijn op zondagochtend 9.15 uur en op woensdagavond om 20 uur in Haarlem, je bent altijd beide dagen welkom).

Klik hier om je aan te melden voor de cursus Verder met hardlopen

Programma

Op zondag wordt er getraind in de prachtige Kennemerduinen rond Haarlem. De start is altijd om 9.15 uur bij één van de duiningangen (goed bereikbaar met de fiets en de auto). Op woensdagavond is de start om 20 uur, dan wordt er gewerkt aan kracht en looptechniek. Op muziek, in de gymzaal van het Sterren College in Haarlem. Elke training duurt ruim een uur.

Trainer Karel Kolb (46) is een ervaren langeafstandsloper die als running instructor is opgeleid door instituut EFAA. Hij is ook tussen de trainingen door altijd per telefoon en mail bereikbaar voor vragen van lopers.

Inschrijfformulier

Schrijf je uiterlijk vrijdag 8 januari 2016 in en ontvang het hardloopboek helemaal gratis.

Fout: Contact formulier niet gevonden.