Beginnen met hardlopen Haarlem?

Veel mensen die beginnen met hardlopen haken helaas ook snel weer af. De oplossing: hardlopen in een loopgroep.Ook het gevoel hebben niet ‘vooruit te komen’ werkt niet echt motiverend. Een loopgroep kan hardlopen weer leuk maken en is bovendien je stok achter de deur.

In Haarlem zijn verschillende loopgroepen actief. Dat is fijn, want ze trainen vaak op verschillende dagen zodat je altijd een loopgroep vindt die in je agenda past. Zo kun je bij Loopgroep ’03 op maandag- dinsdag- en donderdagavond hardlopen, en bij de KennemerRunners kun je dinsdagavond en zaterdagochtend terecht.

Ook wat niveau betreft is er voor elk wat wils: bij de KennemerRunners ‘moet’ je al 45 minuten kunnen hardlopen voordat je lid wordt. Het accent bij deze gezellige loopgroep ligt dan ook op duurlopen. Loopgroep ’03 legt de nadruk meer op intervaltraining en loopscholing. Hier vind je zowel (gevorderde) beginners als gevorderden.

De loopgroep van Loopmeesters traint op woensdagavond en zondagochtend. En is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bij ons ligt het accent op persoonlijke aandacht en individuele doelen, daarom is de loopgroep relatief klein. Je ziet: elke loopgroep is anders maar hardlopen met plezier staat voorop. Kom je ook een keer vrijblijvend kijken? Een mailtje naar info@loopmeesters.nl is voldoende. Eerst meer info? Bel Karel Kolb op 0617462882.