Loopclinic Sterk blijven hardlopen

Sterk blijven hardlopen

Loopclinic in Haarlem op 6 april 2016

Voeg kracht en flexibiliteit aan je trainingen toe en je gaat beter en sneller hardlopen. Maar ook je loophouding verbetert waardoor de kans op blessures vermindert. Woensdagavond 6 april leer je in een uur welke oefeningen het meeste resultaat geven. Kom luisteren en ga gelijk met de oefeningen aan de slag. Je krijgt feedback van looptrainer Karel Kolb zodat je het maximale effect uit elke oefening haalt.

Aanmelden

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Programma

In het eerste deel van de clinic laat Karel zien welke oefeningen je thuis kunt doen, zonder apparaten.

Tijdens het tweede deel van de avond breng je de oefeningen in praktijk. Alle hardlopers zijn van harte welkom, zowel beginners als ervaren lopers!

Locatie

Op woensdag 6 april 2016 ben je om 20.00 uur welkom in de sporthal van het Sterren College in Haarlem (Badmintonpad 1), in loopkleding voor binnen. Rond 21.15 uur is het programma afgelopen. Parkeren kan direct bij de hal, gratis. Vanaf station Haarlem CS is het ongeveer 10 minuten lopen.

Deelnemen

De kosten zijn 10 euro per deelnemer. Naast de clinic ontvang je gratis het boek ‘Van 5 naar 10 kilometer hardlopen’ (t.w.v. 8,95 euro) met daarin veel oefeningen. Na aanmelding ontvang je een link om veilig met iDEAL te betalen. Zodra je betaald hebt ben je zeker van een plek op 6 april 2016.

Organisatie

Loopmeesters.nl is een hardloopgroep in Haarlem waar lopers van alle niveaus wekelijks samen trainen in de duinen. Ook personal training is mogelijk. Kijk voor meer informatie op onze site of neem contact op met trainer Karel Kolb (0617462882).