Krachttraining voor hardlopers cursus

Krachttraining voor hardlopers is een cursus van 4 lessen van één uur in het Sterren College in Haarlem. Na deze cursus loop je beter en kun je de oefeningen thuis blijven doen. Als je een hekel hebt aan de sportschool is deze cursus krachttraining ideaal: het is voordelig (20 euro voor 4 lessen) en bovendien specifiek gericht op hardlopen. Een perfecte aanvulling op je looptrainingen dus! Schrijf je nu in, beperkt aantal plaatsen.

Cursus Krachttraining voor hardlopers Haarlem

Cursus Krachttraining voor hardlopers

Voordelen Krachttraining voor hardlopers

Iedereen is druk met werk, gezin en allerlei verplichtingen. Logisch dat je hoofd dan niet altijd naar hardlopen staat. Dat is geen probleem als je meedoet met deze cursus: we geven vijf lessen in april en mei en jij bepaalt wanneer je komt.

Lesopbouw

Elke les duurt 60 minuten en omvat altijd een goede warming-up en cooling-down. Dan beginnen we aan het programma. Per les wordt aandacht besteed aan een specifiek onderwerp: looptechniek, beenkracht of kernstabiliteit. Na een aantal lessen beginnen we dan weer van voren af aan, telkens wat meer herhalingen en langer. Je lichaam wordt op een veilige manier sterker. De lessen worden gegeven door een EFAA-gecertificeerde running instructor.

Kosten cursus

Je betaalt 20 euro voor vier lessen. Voor dat bedrag kun je meetrainen op woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in het Sterren College in Haarlem. Er zijn trainingen op 1, 8, 15 en 22 april en 13 mei. Welke vier woensdagen jij komt bepaal je zelf. Het Sterren College beschikt over een ruim, verlicht en gratis parkeerterrein voor de deur. Douchen kan in de kleedkamers. Route: Waar is het Sterren College?

Schrijf je nu in voor de cursus Krachttraining voor hardlopers!

Fout: Contact formulier niet gevonden.