Hardlopen Haarlem

Ga hardlopen in Haarlem (kleine hardloopgroep): gratis proefles!

Samen hardlopen is leuker: ontdek de leukste hardloopgroep van Haarlem

Onze hardloopgroep in Haarlem is een hechte loopclub van enthousiaste leden die hun passie voor hardlopen met elkaar delen, tot vier keer per week. We stimuleren elkaar onze grenzen te verleggen (als we dat willen :-). Op deze pagina lees je wat hardlopen met onze hardloopgroep zo leuk maakt.

Een van de opvallendste kenmerken van onze loopgroep is de sterke gemeenschapszin. De groep staat open voor lopers van alle niveaus, van beginners tot ervaren marathonlopers. Nieuwe leden voelen zich al snel thuis omdat ze zich welkom weten. Samen hardlopen, in de Kennemerduinen en tijdens evenementen, versterkt de band tussen de leden verder.

Haarlem biedt een keur aan landschappen voor hardlopers die houden van variatie. Van de schilderachtige straten in het historische stadscentrum tot de prachtige duinen aan de kust, onze lopers verkennen de mooiste plekjes tijdens hun wekelijkse runs. Deze variatie in routes houdt de trainingen interessant en biedt deelnemers de kans om onbekende delen in en rond Haarlem te ontdekken.

Hardloopgroep Loopmeesters werkt met ervaren en deskundige trainers die het leuk vinden om de leden te begeleiden en te inspireren. Of je nou 5 kilometer achter elkaar wilt hardlopen of je voorbereidt op een marathon, onze trainers kunnen je helpen je doel te bereiken. 

Het lidmaatschap van onze hardloopgroep staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Het inschrijven voor een gratis proefles is eenvoudig en kan online via de website van onze groep. De contributie is met 50€ per twee maanden redelijk en geeft bovendien recht op 10% spaarkorting bij hardloopspeciaalzaak RunX in de Kruisstraat in Haarlem. 

Loopmeesters is niet alleen een plek waar mensen samenkomen om te rennen, maar ook een club mensen die elkaar motiveert, inspireert en ondersteunt. Met gevarieerde routes, professionele begeleiding en regelmatig leuke evenementen daagt onze groep je uit om op een gezonde, gezellige manier aan je fitheid te werken. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint, onze hardloopgroep heet je welkom. Omdat samen hardlopen leuker is :-). 

Foto: Ab Laanbroek