Hardloop evenementen Haarlem in september en oktober 2015

Hardloopwedstrijden Haarlem 2015

Loopjes in Haarlem dit najaar

Na de zomervakantie staan er weer een aantal leuke loopjes in Haarlem e.o. op de agenda. Loopmeesters zet ze even voor je op een rijtje.

Haarlemmermeer Run 6 september 2015

Start en finish in Hoofddorp. De afstanden: halve marathon, 5 en 10 kilometer. Na-inschrijving ter plekke, op 5 en 6 september. Meer informatie en inschrijven: www.haarlemmermeerrun.nl.

Halve van Haarlem 27 september 2015

Grootste loopevenement van Haarlem. Alle afstanden starten en finishen op de prachtige Grote Markt in het centrum van Haarlem. Je kunt 5 of 10 kilometer kiezen, of de halve marathon. Die laatste loopt door de prachtige Kennemerduinen, de kortere afstanden vooral over verhard parcours. Informatie en aanmelden: www.halvevanhaarlem.nl.

Rondom Haarlem Estafetteloop 11 oktober 2015

Een belevenis, deze estafetteloop. Georganiseerd door onder andere de sympathieke voormannen van RW Haarlem (Rob Vreenegoor) en Loopgroep03 (Tom Puts). Start en finish dit jaar bij Bleek en Berg in Bloemendaal. Populaire loop dus snel inschrijven is aan te raden: www.loopzoeker.nl.

Heemstede Loop 25 oktober 2015

De vijfde loop uit het SportSupport loopcircuit. Loop een of twee rondes van 5 kilometer, onder andere door het Groenendaalse bos. Ook deze loop is altijd snel vol, snel inschrijven dus: www.heemstedeloop.nl.