Grachtenloop Haarlem 2016: gratis kennismakingstraining

Gratis training Grachtenloop Haarlem

Gratis training Grachtenloop Haarlem

Als voorbereiding op de Grachtenloop Haarlem 5 kilometer houden wij een gratis kennismakingstraining op donderdagavond 21 april om 19:00 uur vanuit de Runnersworld-winkel in de Kruisstraat in Haarlem.

Voorbereiding Grachtenloop Haarlem
Tijdens deze avond kun je kennismaken met de trainer en de manier van trainen. Ook krijg je informatie over wat er allemaal bij komt kijken om een 5 kilometer met plezier en souplesse te volbrengen. Na afloop kun je je, desgewenst, opgeven voor de beginnerscursus hardlopen. Die start op donderdagavond 12 mei en bereidt je in zes weken voor op de Grachtenloop in Haarlem.

Training en informatie Grachtenloop 2016
We verzamelen om 19:00 uur bij Runnersworld Haarlem voor een training van ongeveer 45 minuten van trainer Karel Kolb. Hierna zal Rob Vreenegoor, eigenaar van Runnersworld Haarlem, ons meer vertellen over kleding, schoenen en blessures. Rond 21:00 uur is het programma afgelopen.

Inschrijven training Grachtenloop
Kom je ook? Stuur even een mailtje aan Karel Kolb (info@loopmeesters.nl) of geef op Facebook aan dat je komt. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang.