Beginnen met hardlopen, waarom?

Eind vorig jaar volgde Alexandra de cursus hardlopen voor beginners, bij loopgroep Loopmeesters. Na zes weken schreef ze deze fijne review.

Trainer Karel Kolb van Loopmeesters (foto Bjorn Paree)

Ik kan Karel van Loopmeesters van harte aanbevelen. Naast leuke routes door de duinen is Karel heel erg deskundig m.b.t. looptechniek en je persoonlijke verbeteringsproces. Ik heb heerlijk mijn conditie kunnen opbouwen, en mijn houding verbeterd. Wat ik alleen in 1 jaar niet voor elkaar kreeg, lukte hem in 6 weken. Daarnaast is hij een schat van een trainer, altijd met een lach, rustig en ook lekker motiverend zonder te pushen. Dikke aanrader!

Alexandra P

Wil jij ook beginnen met hardlopen, en volhouden? Doe dan mee, op vrijdag 8 april a.s. begint om 9:30 uur een nieuwe beginnerscursus hardlopen in Bloemendaal.

Als je op deze link klikt vind je alle info over de cursus beginnen met hardlopen.