Grachtenloop Haarlem

Grachtenloop Haarlem

Grachtenloop Haarlem 2019

Meld je nu aan voor de hardloopcursus om je voor te bereiden op de Grachtenloop in Haarlem. Zo ben jij op tijd klaar om op 5 juli 2019 een snelle 10 kilometer te lopen tijdens het gezelligste loopevenement van Haarlem.

In acht weken klaar voor de 10 kilometer Grachtenloop

De cursus omvat zestien looptrainingen van een uur (twee trainingen per week). Op dinsdagavond lopen we gezamenlijk in de prachtige Kennemerduinen, daarnaast loop je nog één keer per week zelf op een persoonlijk trainingsschema. Je wordt begeleid door gecertificeerde looptrainers.

Tijdens de gezamenlijke trainingen leer je naast goed hardlopen ook meer over looptechniek en blessurepreventie. Zo ben je na de cursus in staat om een snelle 10 kilometer hard te lopen. O ja, ook als je niet deelneemt aan de Grachtenloop kun je meedoen natuurlijk!

Trainen voor een PR op de 10 kilometer

Loop je nu al gemakkelijk 20 minuten achter elkaar hard? Dan kun je tijdens deze cursus trainen voor de 10 kilometer Grachtenloop. Ook fijn: als je een keer niet kunt op dinsdag mag je de training op donderdagavond inhalen.

Waar en wanneer zijn de trainingen voor de Grachtenloop?

Deze cursus start op dinsdagavond 14 mei om 19:30 uur. Start: op de parkeerplaats van sportcomplex Tetterode in Overveen (gratis parkeren). Als je een keer niet kunt mag je die training op donderdag inhalen, dus ook als je later instroomt: geen probleem.

Vanaf de parkeerplaats lopen we samen naar Middenduin of de Kennemerduinen voor de training. De Grachtenloop is op vrijdag 5 juli 2019 in Haarlem. De training is altijd op dinsdag om 19.30 uur.

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?

Voor 45 euro krijg jij:

• Acht weken training voor een snelle 10 kilometer;
• Je eigen trainingsschema voor de Grachtenloop;
• Het boek ‘Van 5 naar 10 kilometer hardlopen’ (t.w.v. 8,95 euro);
• Gezamenlijke warming-up op 5 juli 2019;
• Per WhatsApp en telefoon ondersteuning tussen de trainingen door.

Plus (als je wilt): gratis groepsles krachttraining voor hardlopers elke woensdagavond om 20 uur.

Inschrijven cursus Grachtenloop Haarlem 2019

Schrijf je in met het formulier hieronder. Je kunt dan meteen met iDEAL 45 euro betalen. Na betaling ben je zeker van jouw plek. Wil je nog wat vragen? Bel trainer Karel Kolb op 0617462882.