Grachtenloop Haarlem

Grachtenloop Haarlem

Grachtenloop Haarlem 2018

Meld je nu aan voor de hardloopcursus om je voor te bereiden op de Grachtenloop in Haarlem. Zo ben jij op tijd klaar om op 22 juni 2018 een snelle 10 kilometer te lopen tijdens het gezelligste loopevenement van Haarlem.

In zes weken klaar voor de 10 kilometer Grachtenloop

De cursus omvat twaalf looptrainingen van een uur (twee trainingen per week). Op dinsdagavond lopen we gezamenlijk in de prachtige Kennemerduinen, daarnaast loop je nog één keer per week zelf op een persoonlijk trainingsschema. Je wordt begeleid door gecertificeerde looptrainers.

Tijdens de gezamenlijke trainingen leer je naast goed hardlopen ook meer over looptechniek en blessurepreventie. Zo ben je na de cursus in staat om een snelle 10 kilometer hard te lopen. O ja, ook als je niet deelneemt aan de Grachtenloop kun je meedoen natuurlijk!

Trainen voor een PR op de 10 kilometer

Loop je nu al gemakkelijk 30 minuten achter elkaar hard? Dan kun je tijdens deze cursus trainen voor de 10 kilometer Grachtenloop. Ook fijn: als je een keer niet kunt op dinsdag mag je de training op donderdagavond inhalen.

Waar en wanneer zijn de trainingen voor de Grachtenloop?

Deze cursus start op dinsdagavond 15 mei om 19:15 uur. Start: op de parkeerplaats van sportcomplex Tetterode in Overveen (gratis parkeren). Als je een keer niet kunt mag je die training op donderdag inhalen, dus ook als je later instroomt: geen probleem.

Vanaf de parkeerplaats lopen we samen naar Middenduin of de Kennemerduinen voor de training. De Grachtenloop is op vrijdag 22 juni 2018 in Haarlem. De training is altijd op dinsdag om 19.15 uur.

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?

Voor 49,50 euro krijg jij:

• Zes weken training voor een snelle 10 kilometer;
• Je eigen trainingsschema voor de Grachtenloop;
• Het boek ‘Van 5 naar 10 kilometer hardlopen’ (t.w.v. 8,95 euro);
• Gezamenlijke warming-up op 22 juni 2018;
• Per WhatsApp en telefoon ondersteuning tussen de trainingen door.

Plus (als je wilt): gratis groepsles krachttraining voor hardlopers elke woensdagavond om 20 uur in onze gymzaal in Haarlem.

Inschrijven cursus Grachtenloop Haarlem 2018

Schrijf je meteen in met het formulier hieronder. Na ontvangst van jouw inschrijving krijg je een bevestigingsmail met daarin een link om via iDEAL 49,50 euro te betalen. Na betaling ben je zeker van jouw plek. Wil je nog wat vragen? Bel trainer Karel Kolb op 0617462882.

Ik wil trainen voor de (maak je keuze):

Naam

E-mailadres

Na aanmelding ontvang ik een link om met iDEAL 49,50 euro te betalen. Met mijn aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van Loopmeesters.