Grachtenloop Haarlem 2022

Grachtenloop Haarlem

Grachtenloop Haarlem 2022

Meld je nu aan voor de hardloopcursus om je voor te bereiden op de Grachtenloop in Haarlem. Zo ben jij op tijd klaar om op vrijdag 24 juni 2022 de Haarlem Campus 5.5 kilometer te lopen tijdens het gezelligste loopevenement van Haarlem.

In tien weken klaar voor de 5.5 kilometer Grachtenloop

De cursus omvat twintig looptrainingen van een uur (twee trainingen per week). Elke week op vrijdagochtend om 9:30 uur een groepstraining in Bloemendaal van een uur, daarnaast train je nog één keer per week voor jezelf. Je wordt begeleid door een gecertificeerde looptrainer.

Tijdens de gezamenlijke trainingen leer je naast goed hardlopen ook meer over looptechniek en blessurepreventie. En hou je contact met de trainer en elkaar. Zo ben je na de cursus in staat om de Grachtenloop op een veilige en vooral fijne manier te lopen. O ja, ook als je niet deelneemt aan de Grachtenloop kun je meedoen natuurlijk!

Voor wie?

Heb je op dit moment een matige conditie of vind je jezelf allesbehalve sportief? Dan is deze cursus geknipt voor jou. De eerste trainingen wordt er veel gewandeld en is er voldoende tijd voor rust en oefeningen. Trainen in de buitenlucht zal je sowieso ook mentaal sterker maken. Meld je gewoon aan, dit is een prima kans om binnen tien weken (weer) fit te worden én te blijven.

Waar en wanneer zijn de trainingen voor de Grachtenloop?

Deze cursus begint in de week van 8 april 2022. Elke week, tien weken lang, train je twee keer per week. Eén keer met de groep, en nog één keer voor jezelf. In onze loopgroep app kun je makkelijk een loopmaatje vinden als je eens samen wilt trainen. En in de meivakantie hoef je niets te missen, er zijn dan geen groepstrainingen.

De Grachtenloop is op vrijdag 24 juni 2022 in Haarlem.

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?

Voor 48 euro krijg jij:

• Tien weken training voor de Haarlem Campus 5.5 kilometer;
• Je eigen trainingsschema voor de Grachtenloop;
• Gezamenlijke warming-up op 24 juni 2022;
• Per WhatsApp en telefoon ondersteuning tussen de trainingen door.

Inschrijven cursus Grachtenloop Haarlem 2022

Schrijf je in met het formulier hieronder. Wil je nog wat vragen? Bel of app trainer Karel Kolb op 0617462882.

Fout: Contact formulier niet gevonden.