Van vijf naar tien kilometer hardlopen

Kun jij al vijf kilometer hardlopen en wil je blessurevrij doorpakken naar de tien kilometer? Loopgroep Haarlem biedt ambitieuze hardlopers vanaf oktober een programma van 9 weken om dit te realiseren. Je traint twee keer per week, samen met anderen van jouw niveau, om verder en sneller te lopen. Onder begeleiding van een EFAA-gecertificeerde running instructor, dus veilig en verantwoord. Kosten: 50 euro voor 18 lessen, trainingen op woensdagavond en zondagochtend. Schrijf je nu in!

Van 5 naar 10 km hardlopen

Van 5 naar 10 km hardlopen

Waarom loopgroep Haarlem?

Het voordeel van een loopgroep is dat je regelmatig samen hardloopt. Zo hou je elkaar gemotiveerd en krijgt je training structuur. Dit verkleint de kans op blessures en het maakt trainen ook veel leuker. Omdat je professioneel wordt begeleid weet je bovendien zeker dat jouw schema verantwoord en veilig is. Ga de uitdaging daarom aan, samen met onze loopgroep!

Een keer overslaan? Geen probleem

Je hoeft je agenda niet om te gooien om elke training mee te lopen. Meld het gewoon even aan je trainer als je een keer overslaat, hij geeft je dan een persoonlijk loopadvies voor de les die je mist. Op een moment dat het jou uitkomt kun je die training dan zelf afwerken.

Lesopbouw

Elke les duurt 60 minuten en omvat altijd een goede warming-up en cooling-down. Dan beginnen we aan het programma. De eerste acht lessen werken we aan het uitbouwen van je duurvermogen, de overige lessen komen ook krachttraining en intervaltraining aan bod. De lessen worden gegeven door een EFAA-gecertificeerde running instructor.

Kosten en start cursus

Je betaalt 50 euro voor 18 lessen. Voor dat bedrag kun je elke woensdagavond en zondagochtend meetrainen in Haarlem, de eerste training is op woensdag 8 oktober. Op woensdag starten we bij de Kennemer Sporthal (ijsbaan, Haarlem-Noord), op zondag bij de Tetterodehal (Overveen). Beide locaties beschikken over een ruim, verlicht en gratis parkeerterrein voor de deur.

Schrijf je nu in voor de cursus Van 5 naar 10 kilometer hardlopen!

Fout: Contact formulier niet gevonden.