Strava Club Challenge

Even stoom afblazen deze maand? Doe mee aan de Club Challenge van Loopmeesters: loop dit nieuwe Strava segment deze maand zo hard mogelijk en kroon je zelf tot koning op dit brute parcours.

Strava Club Challenge

Drie hoogtepunten (Konijnenberg, Hazenberg en Lichtbakkeet) maken van deze duinloop van bijna vijf kilometer een echte uitdaging. Sommige stukken doen je echt naar adem happen: zo laat je het Vogelmeer net achter je en je staat meteen voor de Hazenberg. Ren deze te hard omhoog en je staat geparkeerd op de trap op het eind, gegarandeerd. 🙂

Hoe doe je mee? Simpel: word lid van de Loopmeesters club op Strava en bestudeer vervolgens de route. Loop in januari of februari zo hard mogelijk (van Koevlak naar Parnassia) en wie weet ben jij eind februari de koning (m/v) van dit segment.

De details: de route is dus een segment (Koevlak – Parnassia (Loopmeesters)). Je hebt een aantal manieren om de route te ontdekken:

Klimmen en dalen (repeat)

Start segment: bij het informatiepaneel meteen naast het bezoekerscentrum (ingang Koevlak van de Kennemerduinen). De finish is ook bij een informatiepaneel: die staat bij het kraantje waar je de duinen uitkomt bij Parnassia.

Tot slot: omdat we achteraf in de club kunnen zien wie er allemaal in maart mee deden nog een leuke ‘stip op de horizon’. Trainer Karel van Loopmeesters geeft een lijst met deelnemers aan het duincafé na afloop. Zodra dat weer open is kun je daar, door het noemen van je naam, een stuk taart kopen met een warme drank. Voor die thee of koffie betaal je dan slechts 1€. Zo heeft Michel van het duincafé alvast iets om naar uit te kijken en jij een mooie deal. Prima toch?