Beginnen met hardlopen Haarlem 2020

Hardlopen beginners Haarlem

‘Samen lopen is mijn stok achter de deur, het is gezellig en veilig.’ – Francie

Beginnen met hardlopen doe je in onze gezellige loopgroep in Haarlem, elke dinsdagavond. Na zes weken kun je al zo’n 20 minuten hardlopen. Je kunt in februari 2020 (weer) beginnen. Je wordt begeleid door een ervaren running instructor van Loopmeesters. Loop je mee?

Waarom zou ik meedoen aan Beginnen met hardlopen?

  • Samen hardlopen is leuker, ontdek het plezier van trainen in een groep;
  • In een groep train je veilig;
  • Door onze gevarieerde trainingen blijft hardlopen leuk;
  • Ontwikkel een goede looptechniek;
  • Bouw rustig op en verlaag daarmee de kans op blessures;
  • Wil je binnenkort naar een loopevenement? Met deze cursus leg je de basis.

Beginnerscursus hardlopen: kosten en data

Je betaalt 48 euro voor zes weken. Voor dat bedrag kun je zes dinsdagavonden meetrainen. We starten altijd om 19:30 uur bij de Tetterodehal in Overveen, de eerste training is op dinsdag 11 februari 2020. Naast de gezamenlijke training op dinsdag ontvang je een persoonlijk hardloopschema om zelf nog een tweede keer te lopen per week. En als je dinsdag eens niet kunt mag je die training gewoon inhalen.

Inschrijfformulier

Lesopbouw en trainer

Elke les duurt 60 minuten. We lopen eerst warm en beginnen dan aan het programma. En omdat we daarbij op tijd werken kan iedereen op zijn of haar tempo trainen terwijl de groep toch bij elkaar blijft. Want hardlopen is naast een heerlijke sport ook vooral heel gezellig.

Onze trainers zijn allen ervaren langeafstandslopers die als running instructor zijn opgeleid door instituut EFAA. Zij zijn ook tussen de trainingen door altijd per telefoon en mail bereikbaar voor vragen van lopers.

Deze cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 12.