Beginnen met hardlopen Haarlem 2020

Hardlopen beginners Haarlem

‘Samen lopen is mijn stok achter de deur, het is gezellig en veilig.’ – Francie

Beginnen met hardlopen doe je in onze gezellige loopgroep in Haarlem, op woensdagochtend en maandagavond. Na acht weken kun je al zo’n 20 minuten hardlopen. Je kunt in oktober 2020 (weer) beginnen. Je wordt begeleid door een ervaren looptrainer van Loopmeesters. Loop je mee?

Waarom zou ik meedoen aan Beginnen met hardlopen?

  • Samen hardlopen is leuker, ontdek het plezier van trainen in een groep;
  • Met onze groep train je veilig (en je verdwaalt niet in de duinen ;-));
  • Door onze gevarieerde trainingen blijft hardlopen leuk;
  • Ontwikkel een goede looptechniek;
  • Bouw rustig op en verminder de kans op blessures.

Beginnerscursus hardlopen: kosten en data

Je betaalt 48 euro voor acht weken. Voor dat bedrag kun je vier woensdagochtenden en vier maandagavonden meetrainen: naast de gezamenlijke trainingen train je elke week nog één keer voor jezelf (met een persoonlijk hardloopschema dat je van de trainer krijgt).

Tijdens de gezamenlijke trainingen op woensdag en maandag kan de trainer je vorderingen volgen en werken we aan je looptechniek (= minder blessures). Omdat je daarnaast ook voor jezelf traint kunnen we de cursusprijs lekker laag houden. Zoek je een loopmaatje? In de beginners app-groep is een loopafspraak snel gemaakt.

Heemstedeloop

De trainingen op woensdag starten om 9:00 uur (we trainen lekker in de duinen), de trainingen op maandag om 19:30 uur. Voor elke training verzamelen we op de gratis parkeerplaats van Street Jump Haarlem in Overveen, de eerste training is op woensdag 21 oktober 2020. De volgende trainingen zijn op maandag 26 oktober, woensdag 4 november, maandag 9 november, woensdag 18 november, maandag 23 november, woensdag 2 december en maandag 7 december.

Inschrijfformulier

Lesopbouw en trainer

Elke les duurt 60 minuten. We lopen eerst warm en beginnen dan aan het programma. En omdat we daarbij op tijd werken kan iedereen op zijn of haar tempo trainen terwijl de groep toch bij elkaar blijft. Want hardlopen is naast een heerlijke sport ook vooral heel gezellig.

Onze trainers zijn allen ervaren langeafstandslopers die als running instructor zijn opgeleid door instituut EFAA. Zij zijn ook tussen de trainingen door altijd per telefoon, WhatsApp en mail bereikbaar voor vragen van lopers.

Deze cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 8.