Loopmeesters Running Club

Je eigen running club

Loopmeesters Running Club

Kun je van hardlopen je werk maken? Ja, ik begon ermee in de zomer van 2014. En dat terwijl ik geen Usain Bolt maar Karel Kolb heet. Ben jij een ondernemende hardloper met zin voor avontuur? Lees dan even verder.

De enige zijn in jouw (woon)plaats? Ga dan nu naar deze pagina en claim je club.

Loopmeesters Running Club

Loopmeesters Running Club is het nieuwe platform waar lopers en clubs elkaar vinden. Begonnen als regionale loopgroep onder de naam Loopmeesters (in 2014) wordt het commerciële concept nu landelijk uitgerold. Jij kunt deel uitmaken van dit succes: met meer dan twee miljoen hardlopers in Nederland is er altijd, overal, iemand op zoek naar jou: een enthousiaste loper die mensen bij elkaar brengt.

Clubdoos met inhoud

Clubdoos met inhoud

Voordat ik Loopmeesters Running Club startte ben ik zelf begonnen als personal looptrainer. Niet lang daarna heb ik Loopmeesters opgezet, onder die naam trainen nu wekelijks bijna honderd leden. Dat kan ik niet alleen.

Enthousiast? Ga dan naar de inschrijfpagina en claim je club.

Inmiddels zijn er diverse leden intern opgeleid tot trainer, zij trainen nu dagelijks de groepen en bouwen op die manier hun eigen business op. Dit bracht ons op het idee om landelijk ondernemende hardlopers te helpen met het opbouwen van hun eigen running club. Wij willen jou helpen om in je eigen plaats met een Loopmeesters Running Club succesvol te worden.

Jouw running club

In welke plaats wil jij gaan starten? Waar je ook woont, wij helpen je om zonder onnodige fouten snel een goedlopende club neer te zetten. Zo ontvang je twee complete loopcursussen die je meteen in jouw omgeving kunt aanbieden. Om je kennis bij te spijkeren krijg je bovendien drie actuele boeken over hardlopen en online marketing. Plus:

  • al jouw events op de landelijke clubagenda van Loopmeesters Running Club;
  • ons team is elke dag bezig om de landelijke clubevents hoog in Google te krijgen en te houden;
  • het exclusieve clublogo dat je kunt gebruiken op je site, shirts, strandvlaggen of een stoepbord;
  • bescherming van je clubnaam (elke plaatsnaam geven we maar één keer uit);
  • doorlopend inspiratie in de vorm van blogs, foto’s en video’s van onze en andere clubs in Nederland;
  • entreebewijs voor de clubnight waarin we je binnen 4 uur een kickstart van je club geven;
  • advies op het gebied van administratie en facturering van je events en runs.

Claim nu je club

Met onze ervaring kun jij nu meteen aan de slag, binnen Loopmeesters Running Club, met je eigen running club. Voor erbij, of als je hoofdberoep, dat bepaal je zelf. Geen trainersdiploma? Ook daarbij kunnen we je helpen.

Enthousiast? Ga dan nu naar de inschrijfpagina en claim je (woon)plaats.