Word een betere hardloper in één dag

Train je regelmatig maar zie je geen progressie? Wordt hardlopen op die manier steeds minder leuk? Heb je soms het gevoel dat je snelheid afneemt in plaats van toeneemt?

Hoe zou het zijn als hardlopen weer voldoening gaf? Dat je harde trainingen beloond worden met goede prestaties op alle afstanden, keer op keer. Waarbij je weet dat je zo traint dat blessures geen kans krijgen.

Dat kan! Met een hardloopschema met alleen díe trainingen die jou beter en sneller maken en het plezier in hardlopen teruggeven.

Wat jij nodig hebt is:

  • Inzicht in jouw trainingscyclus en trainingstempo’s, afgestemd op jouw doelafstand (5 km, 10 km, 21 km of hele marathon).
  • Op maat gemaakte trainingen zodat je jouw schaarse tijd optimaal benut.
  • De juiste loopscholing- en techniek om efficiënt en blessurevrij te blijven lopen.
  • Een ervaren looptrainer die ambitieuze maar haalbare doelen met jou opstelt.

Dit krijg je in mijn training ‘Word een betere hardloper in één dag’. Zo leg je in één dag de basis om voortaan op elke afstand maximaal te presteren door efficiënt en blessurevrij te trainen.

Sabijn Arts uit Haarlem over deze training:
“Ik wilde heel graag binnen zes weken weer ongeveer 5 kilometer kunnen hardlopen. Maar na moeder te zijn geworden kreeg ik in mijn eentje het hardlopen niet op m’n oude niveau. Samen met Karel lukte het wél en inmiddels loop ik alweer 10 kilometer en soms wat verder. Het is heerlijk om weer te genieten van hardlopen. Nu lonkt de halve marathon of een snellere 10 kilometer.”

In 1 dag leer je:

  • Hoe jouw loopweek er straks van dag tot dag uitziet.
  • In welke tempo’s je elke training moet afwerken.
  • Wat je daarmee zult bereiken in 4, 8 en 16 weken.
  • Hoe jij je looptechniek kunt verbeteren (inclusief video-analyses).
  • De beste oefeningen voor thuis voor kracht, core en flexibiliteit.

Locatie:

De training vindt plaats in de prachtige Kennemerduinen rond Bloemendaal en Overveen. Een uitgebreide lunch en alle drankjes daarbuiten zijn bij het programma inbegrepen.

Arthur Alphenaar uit Velserbroek over deze training:
“Wat ik fijn vind aan het trainen met Karel is zijn enorme drive om je beter te laten lopen. Sinds ik bij Loopmeesters train heb ik flinke progressie geboekt wat hartslag betreft. Was die voorheen tijdens trainingen erg hoog, inmiddels heb ik door het regelmatige trainen weer een conditie om over naar huis te schrijven.”

Over trainer Karel Kolb:

Personal trainer HaarlemZo lang ik me kan herinneren, loop ik hard. Met mijn vader, over het strand. Met mijn drie broers, van ingang De Oase naar paal 69 en weer terug. Nu, op mijn 47e, loop ik harder en beter dan ooit. Dit jaar deed ik mee aan het NK 10 kilometer in Schoorl en liep ik een PR op de halve marathon (in Leiden, 1:28). Mazzel? Nee, ik heb er jarenlang heel hard voor gewerkt.

In 2014 besloot ik dat ik ‘lopend wilde gaan werken’. Daarom volgde ik in dat jaar de trainersopleiding bij oud-marathonkampioen Aart Stigter in Utrecht (en in 2016 de vervolgopleiding). Met Loopmeesters.nl was ik vanaf dat moment actief als trainer van kleine loopgroepen en als personal trainer. Met succes: inmiddels is Loopmeesters één van de grootste loopscholen in de regio.

Bijna elke dag, lopend door de prachtige Kennemerduinen of over het strand, voel ik me een bevoorrecht mens. Met één grote wens: zoveel mogelijk mensen óók (weer) laten genieten van hardlopen.

Ik nodig je hierbij van harte uit om samen met mij op pad te gaan!

Bonussen met een totale waarde van 124 euro:

Bonus 1: personal training sessie van 60 minuten (t.w.v. 65 euro)
Binnen 30 dagen na de VIP-dag plannen we deze persoonlijke sessie.

Bonus 2: 2 maanden lidmaatschap van de loopgroep (t.w.v. 48 euro)
Meteen na de VIP-dag kun je twee maanden onbeperkt meetrainen met één van de loopgroepen.

Bonus 3: mijn boek ‘Van 5 naar 10 kilometer hardlopen’ (t.w.v. 11 euro)
Lees meer over dit boek en de positieve reviews op bol.com.

De kosten:

Deze training kost 595 euro inclusief 21% BTW. Voor dit bedrag gaan we samen van 10:00 tot 16:00 uur aan de slag. De lunch, de bonussen (zie hierboven) en overige versnaperingen zijn allemaal bij dit bedrag inbegrepen.

Laat hieronder je gegevens achter en ik bel je gratis en geheel vrijblijvend om te horen hoe ik jou kan helpen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.