Trailrunning Kennemerduinen

Ben jij enthousiast over trailrunning? Ga dan met ons mee de duinen in. Eén keer per maand bieden wij je een trail-training op zondag van vijf kwartier, in de uitdagende (en prachtige) Kennemerduinen.

Ga een keer gratis en vrijblijvend met onze loopgroep de duinen in.

Daarbij maakt het niet uit of je 5 of 25 km kunt lopen. We gaan vooral genieten van de rust en de stilte in dit prachtige gebied. Waarbij je zelf bepaalt hoe uitdagend jouw training wordt: we trainen op tijd in plaats van afstand.

De trainingen bestaan uit: inlopen, loopscholing en techniek, klimmen, dalen, single track, een hoogtemeter challenge en rustig uitlopen. Elke training eindigt met een cooling-down. Met deze trainingen word je sterker en lichtvoetig (én vrolijk :-)).

Waar en wanneer zijn de trainingen?
De trainingen zijn van 09.15 uur tot 10.30 uur. Wij starten op de gratis parkeerplaats voor scouting Bos en Duin, dit is aan de Bergweg in Bloemendaal. De trainingen worden verzorgd door de trainers van Loopmeesters, allen enthousiaste trailrunners.

Kosten
Geen: voor leden van Loopmeesters zijn deze trainingen gratis, voor niet-leden is het een vrijblijvende, gratis proefles.

Meer informatie: info@loopmeesters.nl