Sporten voor bedrijven

Voordelig sporten voor bedrijven

Voordelig sporten voor bedrijven

Wilt u fittere werknemers? Collega’s die beter in hun vel zitten en minder vaak ziek zijn? Dan is voordelig sporten voor bedrijven wellicht iets voor u. Want samen sporten is niet alleen goed voor uw personeel, ook het bedrijf wordt er beter van. Wij kunnen u helpen een sportief programma samen te stellen waar u en uw collega’s warm voor lopen.

Voor iedereen

Bij Loopmeesters hanteren we een motto: Het beste halen uit jezelf. Dat betekent voor de één werken aan een lager gewicht en voor de ander een snellere tijd op de 10 kilometer. Voordelig sporten voor bedrijven weet dat mensen verschillen en biedt daarom een gevarieerd sportprogramma. Zo krijgt iedereen zin om te sporten, en dat kan bij ons op heel veel manieren!

Tot drie keer in de week

Uw personeel kan op woensdagochtend, woensdagavond en vrijdagochtend komen sporten. Daarbij heeft elke training zijn eigen accent: op woensdagochtend is er een afwisselende looptraining voor beginners en gevorderden. En op woensdagavond core conditioning voor een sterk en belastbaar lichaam. Met het weekend voor de deur is het op vrijdagochtend tijd voor de full body workout: op een speelse maar uitdagende manier werken aan een betere conditie, meer kracht en optimale vetverbranding.

Lekker buiten in de duinen

Trainingen gaan altijd door en zijn buiten. In Middenduin of de Kennemerduinen. Beide trainingslocaties hebben vlakbij een ruim en gratis parkeerterrein en zijn goed bereikbaar per fiets en auto. De training op woensdagavond vindt in de herfst en winter binnen plaats, bij het Sterren College in Haarlem. Alle trainingen worden gegeven door enthousiaste, gecertificeerde trainers van Loopmeesters.

Meer informatie of gratis een open training volgen?

Neem contact op met trainer Karel Kolb op 0617462882 of vul het formulier hieronder in, we nemen dan snel contact met u op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.