Marathon Düsseldorf 2020 (en halve)

METRO Marathon Düsseldorf
Reisduur 3 dagen: zaterdag 25 april – zondag 26 april – maandag 27 april 2020

Vlak, snel en mooi, dat is de METRO Marathon Düsseldorf. Wij vinden het zelf één van de mooiste stadsmarathons die zo snel en makkelijk met de trein of de auto bereikbaar is. Door het unieke ontwerp zien (meegereisde) supporters je op hetzelfde punt van het parcours meerdere keren lopen. Deze marathon loop je dus nooit alleen.

Halve marathon Düsseldorf
Bijzonder aan ‘Düsseldorf’ is verder dat de hele en halve marathon op dezelfde dag gelopen worden. Je kunt dit arrangement dus ook boeken als de hele marathon voor jou nog een maatje te groot is. De afstand is de helft maar dat is dan ook het enige verschil: we begeleiden je van start tot finish om van jouw halve marathon in Düsseldorf een onvergetelijke ervaring te maken.

Düsseldorf Marathon

Ook voor, en na de wedstrijd is Düsseldorf een fijne stad om te ontdekken. Zo kun je op zaterdag met onze trainers een wandeling maken langs een aantal hoogtepunten van de stad. Een leuke én leerzame manier om deze romantische stad aan de Rijn beter te leren kennen. Geen zin om te wandelen? Er zijn genoeg leuke alternatieven om er zelf op uit te trekken, we adviseren je ter plekke graag.

Programma
Zaterdagochtend: aankomst Düsseldorf en inchecken bagage in het hotel. We gaan op de expo ons startnummer ophalen, dit is op loopafstand van het hotel. Eenvoudige lunch in de stad gevolgd door een korte stadswandeling (of je gaat terug naar het hotel waar je vanaf 15 uur op je kamer kunt).

Zaterdagavond 19 uur: diner op loopafstand van ons hotel. Ook tijdens het eten kun je al je vragen kwijt bij de trainers zodat je de volgende ochtend vol vertrouwen je starkvak in gaat. Deze avond op tijd naar bed. 🙂

Zondag: raceday! We vertrekken ruim op tijd richting de start. De trainers zijn ook bij de start beschikbaar voor de laatste tips en brengen je naar het juiste startvak. Een laatste plas, de veters strikken en: genieten van een unieke ervaring!

Bij de finish word je natuurlijk opgevangen door onze apetrotse trainers. We doen er dus alles aan om jou een onvergetelijke race te bezorgen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat het gaafste vinden om te doen.

Na de race vieren we samen onze prestaties. Eerst rustig 🙂 terug naar het hotel voor een warme douche en omkleden. De rest van de zondag is vrij te besteden, rond 19 uur gaan we dan samen aan tafel.

Maandag: aan het einde van de ochtend is het tijd om onze koffers te pakken en vol verhalen terug naar Nederland te reizen.

Wie zijn wij?
Wij, twee enthousiaste trainers/lopers, kennen de stad, het parcours én de leukste cafeetjes. En wat we heel erg leuk vinden: onze jarenlange ervaring delen met jou en de andere deelnemers. Zodat jij straks, net als de deelnemers van dit jaar, bij thuiskomst zegt: ‘Het was he-le-maal te gek!’.
Martijn Moen en Karel Kolb
Inhoud arrangement en prijs:

 • 3 dagen begeleiding door onze trainers, ‘van start tot finish’
 • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt o.b.v. 2-persoonskamer
 • gebruik van openbaar vervoer in Düsseldorf
 • gegarandeerd startnummer voor de METRO Marathon Düsseldorf (of Halbmarathon)

Prijs: 319 euro per deelnemer. Prijs supporter, op dezelfde kamer: 239 euro. Leden van Loopmeesters betalen 299 euro voor begeleiding, verblijf en startnummer.

Niet inbegrepen:

 • Eten en drinken (buiten het ontbijt)
 • Reis Nederland – Düsseldorf v.v. (kosten circa 75 euro per persoon*)

*na de zomervakantie sturen we je een e-mail waarin we stap voor stap uitleggen hoe jij jouw voordelige treinticket boekt. Maar uiteraard kun je ook met de auto of het vliegtuig reizen.

Annuleren en overige voorwaarden:

 • Na boeking ontvang je een eerste digitale factuur (voor 50% van de reissom en, indien loper, 100% van het startnummer), deze dien je binnen 14 dagen te voldoen.
 • Op 1 februari 2020 ontvang je de tweede en laatste factuur, de betaaltermijn is 14 dagen.
 • Als je annuleert vóór 1 maart 2020 betaal je 50% van de reissom en 100% van het startnummer. Annuleer je op 1 maart 2020 of later dan ben je 100% van de reissom en de prijs van het (eventuele) startnummer verschuldigd.
 • Deelname is op eigen risico, denk ook aan het afsluiten van een reis- en ongevallenverzekering.
 • Minimaal 8 deelnemers, maximaal 20 deelnemers.
 • Tot slot zijn de algemene voorwaarden van Loopmeesters van toepassing.

Boekingsformulier

[caldera_form id=”CF5cb6fdcdeb54b”]

Marathon Düsseldorf