Halve marathon Berlijn

Halve marathon Berlijn
Reisduur 3 dagen: vrijdag 3 april – zaterdag 4 april – zondag 5 april 2020

Dit programma is uitverkocht, je kunt voor april 2020 nog wél de (halve) marathon van Düsseldorf bij ons boeken.

De Generali Berliner Halbmarathon móet je een keer gelopen hebben. Voor de sfeer, het publiek én het vlakke (= snelle) parcours. Maar misschien wel vooral om de unieke locatie: ren ruim 21 kilometer door decennia van roemruchte geschiedenis in een decor waar het verleden nog tastbaar aanwezig is.

Berliner Halbmarathon

Ook voor, en na de wedstrijd is Berlijn een geweldige stad om te vertoeven. Zo kun je op zaterdag met onze trainers een fietstour maken langs alle historische sites van de stad. Een ontspannen én leerzame manier om één van Europa’s mooiste steden beter te leren kennen. En ook als je géén zin hebt om te fietsen kun je nog 1001 andere leuke dingen doen.

Programma
Vrijdag: aankomst Berlijn en inchecken hotel. Wie wil kan vandaag al op de expo zijn of haar startnummer ophalen. Maar ook zaterdag is daar voldoende tijd voor.

Zaterdagochtend- en middag: samen ontbijten in het hotel en daarna richting fietsverhuur voor een tour door de stad onder leiding van een plaatselijke, Nederlandstalige gids. Wie niet wil fietsen trekt op zaterdag zijn eigen plan.

Zaterdagavond 19 uur: diner op loopafstand van ons hotel. Ook tijdens het eten kun je al je vragen kwijt bij de trainers zodat je de volgende ochtend vol vertrouwen je starkvak in gaat. Deze avond op tijd naar bed.

Zondag: raceday! We vertrekken ruim op tijd richting de start. De trainers zijn ook bij de start beschikbaar voor de laatste tips en brengen je naar het juiste startvak. Een laatste plas, de veters strikken en: genieten van een unieke ervaring!

Bij de finish word je natuurlijk opgevangen door onze apetrotse trainers. We doen er dus alles aan om jou een onvergetelijke race te bezorgen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat het gaafste vinden om te doen.

Na de race heb je nog de hele middag om lekker vakantie te vieren in Berlijn. We lunchen/borrelen samen en genieten na. Aan het einde van de middag is het tijd om onze koffers te pakken en vol verhalen weer naar Nederland te gaan.

Wir sind Berliners
Onze trainers kennen de stad, het parcours én de leukste cafeetjes. En wat ze heel erg leuk vinden: hun jarenlange ervaring delen met jou en de andere deelnemers. Zodat jij straks, net als de deelnemers van dit jaar, bij thuiskomst zegt: ‘Het was he-le-maal te gek!’.

Berliner Halbmarathon

Inhoud arrangement en prijs:

 • 3 dagen begeleiding door onze trainers, ‘van start tot finish’
 • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt o.b.v. 2-persoonskamer
 • gebruik van openbaar vervoer in Berlijn
 • gegarandeerd startnummer voor de Generali Berliner Halbmarathon

Prijs: 309 euro per deelnemer. Prijs supporter, op dezelfde kamer: 239 euro. Leden van Loopmeesters betalen 299 euro voor begeleiding, verblijf en startnummer.

Niet inbegrepen:

 • Eten en drinken (buiten het ontbijt)
 • Retourticket Amsterdam – Berlijn (kosten circa 100 euro per persoon*)
 • Optioneel: fietstour van 3,5 uur op zaterdag (kosten circa 30 euro per persoon)

*na de zomervakantie sturen we je een e-mail waarin we stap voor stap uitleggen hoe jij jouw voordelige ticket boekt. Maar uiteraard kun je ook met de auto of de trein reizen.

Annuleren en overige voorwaarden:

 • Inschrijven voor deze reis kan tot 1 oktober 2019.
 • Na boeking ontvang je een eerste digitale factuur (voor 50% van de reissom en, indien loper, 100% van het startnummer), deze dien je binnen 14 dagen te voldoen.
 • Op 1 februari 2020 ontvang je de tweede en laatste factuur, de betaaltermijn is 14 dagen.
 • Als je annuleert vóór 1 maart 2020 betaal je 50% van de reissom en 100% van het startnummer. Annuleer je op 1 maart 2020 of later dan ben je 100% van de reissom en de prijs van het (eventuele) startnummer verschuldigd.
 • Deelname is op eigen risico, denk ook aan het afsluiten van een reis- en ongevallenverzekering.
 • Minimaal 10 deelnemers, maximaal 20 deelnemers.
 • Tot slot zijn de algemene voorwaarden van Loopmeesters van toepassing.

Boekingsformulier

[caldera_form id=”CF5cd1ea97d9702″]

Finish halve marathon Berlijn