Cursus Dam tot Damloop

Cursus Dam tot Damloop
Cursus Dam tot Damloop

Meld je nu aan voor de hardloopcursus om je voor te bereiden op de Dam tot Damloop. Zo ben jij op tijd klaar om op 22 september 2019 een snelle 10 EM (16.1 km) te lopen tijdens het grootste loopevenement van Nederland.

In acht weken klaar voor de Dam tot Damloop

De cursus omvat zestien looptrainingen van een uur (twee trainingen per week). Op dinsdagavond lopen we gezamenlijk in de prachtige Kennemerduinen, daarnaast loop je nog één keer per week zelf op een persoonlijk trainingsschema. Je wordt begeleid door gecertificeerde looptrainers.

Jouw acht weken kies je zelf: het trainingsprogramma beslaat twaalf weken in verband met de zomervakantie. Zo kom je altijd aan minimaal zestien trainingen, ook als je tussendoor op vakantie gaat. Alle twaalf weken meetrainen? Mag ook. 🙂

Tijdens de gezamenlijke trainingen leer je naast goed hardlopen ook meer over looptechniek en blessurepreventie. Zo ben je na de cursus in staat om een snelle 10 Engelse mijl hard te lopen. O ja, ook als je niet deelneemt aan de Dam tot Damloop kun je meedoen natuurlijk!

Trainen voor een PR tijdens de Dam tot Damloop

Loop je nu al gemakkelijk 45 minuten achter elkaar hard? Dan kun je tijdens deze cursus trainen voor de Dam tot Damloop. Ook fijn: als je een keer niet kunt (zomervakantie :-)) op dinsdag mag je de training op donderdagavond of later inhalen.

Waar en wanneer zijn de trainingen voor de Dam tot Damloop?

Deze cursus start op dinsdagavond 9 juli om 19:30 uur. Start: op de parkeerplaats van sportcomplex Tetterode in Overveen (gratis parkeren). Als je een keer niet kunt mag je die training op donderdag inhalen, dus ook als je later instroomt of op vakantie gaat: geen probleem.

Vanaf de parkeerplaats lopen we samen naar Middenduin of de Kennemerduinen voor de training. De Dam tot Damloop is op zondag 22 september 2019 in Amsterdam. De training is altijd op dinsdag om 19.30 uur.

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?

Voor 79 euro krijg jij:

• Acht weken training voor een snelle Dam tot Damloop;
• Je eigen trainingsschema voor de Dam tot Damloop;
• Het boek ‘Van 5 naar 10 kilometer hardlopen’ (t.w.v. 10,95 euro);
• Trainingstips voor op vakantie;
• Per WhatsApp en telefoon ondersteuning tussen de trainingen door.

Plus (als je wilt): gratis groepsles krachttraining voor hardlopers elke woensdagavond om 20 uur.

Inschrijven cursus Dam tot Damloop 2019

Schrijf je in met het formulier hieronder. Je kunt dan meteen met iDEAL 79 euro betalen. Na betaling ben je zeker van jouw plek. Wil je nog wat vragen? Bel trainer Karel Kolb op 0617462882.

[caldera_form id=”CF5d020f7c06115″]