Trailtour Montferland

Busreis op zaterdag 2 november. Vertrek 9:00 uur uit Haarlem, terug om 21:30 uur.

Montferland, gelegen in Gelderland vlakbij de Duitse grens, is een relatief onbekend loopgebied met prachtige trails door afwisselende landschappen. Ben je niet bang voor flink wat hoogtemeters en heb je zin in een minivakantie van één dag? Ga dan met ons mee op 2 november: geniet jij van het lopen en het landschap, wij zorgen voor de rest.

Trailtour Montferland

De prijs van deze eendaagse trailtour is 69 euro. Dit is inclusief:

  • Busreis Haarlem – Montferland – Haarlem in luxe personenbus;
  • Circa 26 kilometer trail met minstens 500 hoogtemeters;
  • Begeleiding in de bus en op de trail door ervaren trainer;
  • Koffie/thee en bananenbrood op de heenreis;
  • Douchegelegenheid in Braamt na afloop van de trail.

Kun je nu al 60 minuten hardlopen (over de weg) in een tempo van ongeveer 10 kilometer per uur? Dan is deze trail voor jou geschikt: we stoppen onderweg regelmatig en wandelen de steile stukken.

Na afloop van de trail eten we samen in het restaurant van Landal Stroombroek in Braamt. Hier kun je ook gratis douchen. Voor het eten en drinken in het restaurant betaal je zelf. Reken op 20 euro voor een maaltijd inclusief drankje en thee/koffie.

Ga je mee? Bel of app Karel op 0617462882. Je ontvangt dan een Tikkie van 69 euro. Nadat je betaald hebt ben je zeker van deelname.

Vertrek is om 9:00 uur vanaf de parkeerplaats bij IKEA Haarlem, hier zijn we rond 21:30 uur weer terug. De parkeerplaats is gratis mocht je met de auto komen. Naast de parkeerplaats ligt station Haarlem Spaarnwoude.

Voor vragen: bel of app trainer Karel Kolb op 0617462882. De reis gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen (peildatum 11 oktober, na deze datum kun je je aanmelding ook niet meer annuleren). Er kunnen maximaal 7 mensen mee.