Trailtour Montferland

Zaterdag 6 november 2021. Start om 10:00 uur in Beek (Gld), begeleide trail van 26 kilometer met 500+ hoogtemeters. Maximaal 10 deelnemers.

Montferland, gelegen in Gelderland vlakbij de Duitse grens, is een relatief onbekend loopgebied met prachtige trails door afwisselende landschappen. Ben je niet bang voor flink wat hoogtemeters en heb je zin in een minivakantie van één dag? Ga dan met ons mee op 6 november: geniet jij van het lopen en het landschap, wij zorgen voor de rest.

Trailtour Montferland

De prijs van deze eendaagse trailtour is 49 euro. Dit is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en bananenbrood in Beek (uit de kofferbak :-);
  • Uitdagende 26 kilometer trail met ruim 500 hoogtemeters;
  • Begeleiding tijdens de trail door ervaren trainer met EHBO-diploma;
  • Koffie met soep en broodjes in uitspanning Beek na afloop;
  • Herinnering voor elke deelnemer.

Loop je nu al makkelijk een uur (over de weg) in een tempo van ongeveer 10 kilometer per uur? Dan is deze trail voor jou geschikt: we stoppen onderweg regelmatig en powerwalken de steilste stukken. Enkele dagen voor de trail komt er ook een GPX-track voor deelnemers beschikbaar.

Na afloop van de trail sluiten we gezellig samen af in een rustige uitspanning in Beek.

Ga je mee? Bel of app Karel op 0617462882. Je ontvangt dan een Tikkie van 49 euro. Nadat je betaald hebt ben je zeker van deelname.

Voor vragen: bel of app trainer Karel Kolb op 0617462882. De reis gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen (peildatum 23 oktober 2021, na deze datum kun je je aanmelding ook niet meer annuleren). Er kunnen maximaal 10 mensen mee.