Loopweekend Zuid-Eifel

Drie uur rijden vanaf Utrecht en je bent in Waxweiler, ‘home of the trails’ midden in de groene Zuid-Eifel (Duitsland). In dit slaperige bergdorpje vlakbij Bitburg kun je bijkomen in ‘ons’ grote vakantiehuis. Het royale terras op het zuiden kijkt uit op de groene (misschien witte?) heuvels van het Weiherbachtal, als je de deur uitstapt kun je gelijk gaan rennen. Via het Devonpfad naar het hoogste punt van de omgeving en daarna naar Waxweiler. Of steek de open haard aan en blijf lekker binnen.

Loopweekend

Weiherbachtal (foto Stefanie Deley)

  • Weekend van vrijdag 15 tot maandag 18 januari 2021 (3 nachten)
  • Op vrijdag, zaterdag en zondag trails van 10 tot 25 kilometer (afkorten mogelijk)
  • Inclusief eten en drinken in het huis (we koken zelf)
  • Op zaterdag gezellig uit eten (inclusief)
  • Wie wil kan tot maandag 10 uur blijven, op zondag vertrekken kan ook

Geschikt voor zowel beginnende trailrunners als gevorderde kilometervreters, trailrunervaring is niet vereist. Op alle trails gaat een ervaren trailrunner als begeleider mee, verdwalen komt bijna 🙂 nooit voor. We kunnen carpoolafspraken maken om milieu en benzinekosten te sparen.

In de prijs inbegrepen zit ons ‘boodschappengeld’: daarmee kopen we in het dorp warme broodjes voor het ontbijt en de ingrediënten voor het avondeten. En bezoeken we de Getränkemarkt, hét paradijs voor bier- en wijnliefhebbers. Je reis en consumpties buiten het huis zijn voor eigen rekening.

Kosten

De kosten: 349 euro voor niet-leden, leden betalen 299 euro. Voor je deelname dien je binnen 14 dagen na boeking te betalen. Kosteloos annuleren kan tot 31 oktober 2020 door te bellen met trainer Karel Kolb op 0617462882, bij annuleren na 31 oktober 2020 krijg je geen geld terug. Er kunnen zes mensen mee (bij minder dan zes deelnemers gaat het weekend niet door, peildatum 1 november 2020, iedereen krijgt dan zijn of haar geld terug).

100% geld terug-garantie als het weekend niet door kan gaan vanwege Corona maatregelen.

De slaapkamers: op de eerste verdieping een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed en een tweepersoonskamer met stapelbed. Op de begane grond een vierpersoonskamer met een tweepersoonsbed en twee losse bedden. Op beide verdiepingen is een toilet en douche. We gaan ervan uit dat je flexibel bent in het delen van je kamer met andere deelnemers. Er is een grote gemeenschappelijke woonkamer, keuken en zonneterras.

Bij minder dan 6 deelnemers gaat dit weekend niet door. Het maximum aantal deelnemers is 6.

Boeken

[caldera_form id=”CF5d13354a566e1″]