Halve van Haarlem 5 kilometer (Start to Run)

Vitaminstore Halve van Haarlem 2016

Vitaminstore Halve van Haarlem 2016

Start to Run en loop op 25 september 2016 de 5 kilometer Vitaminstore Halve van Haarlem 2016. Bereid je in een gezellige loopgroep voor op de 5 kilometer tijdens het grootste loopevenement van Haarlem.

In vier weken klaar voor de Halve van Haarlem

De cursus omvat acht looptrainingen van een uur (twee trainingen per week). Op woensdagochtend lopen we gezamenlijk in de prachtige Kennemerduinen, daarnaast loop je nog één keer per week zelf op een persoonlijk trainingsschema. Jouw trainer is EFAA-gecertificeerd.

Naast goed hardlopen leer je tijdens de gezamenlijke trainingen ook meer over looptechniek en blessurepreventie. Zo ben je na de cursus in staat om soepel zo’n 20 minuten hard te lopen. O ja, ook als je niet deelneemt aan de Vitaminstore Halve van Haarlem kun je meedoen natuurlijk!

Waar en wanneer zijn de trainingen voor de Start to Run Halve van Haarlem?

We starten op woensdagochtend 31 augustus 2016, de overige gezamenlijke trainingen zijn op 7, 14 en 21 september 2016. Verzamelen om 9:00 uur op de parkeerplaats van sportcomplex Tetterode in Overveen (gratis parkeren). Als je een keer niet op woensdag kunt mag je die training op een andere dag inhalen (donderdag of zondag).

Vanaf de parkeerplaats lopen we samen naar Middenduin of de Kennemerduinen voor de training. De Vitaminstore Halve van Haarlem is op zondag 25 september 2016 in Haarlem. De training voor de 5 kilometer start altijd om 9:00 uur.

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?

Voor 37,50 euro krijg jij:
– Vier weken training om zo’n 20 minuten te kunnen hardlopen
– Je eigen trainingsschema
– Gezamenlijke warming-up op 25 september 2016
– Per telefoon en e-mail ondersteuning tussen de trainingen door

Inschrijven cursus Start to Run Vitaminstore Halve van Haarlem 2016

Schrijf je meteen in met het formulier hieronder. Na ontvangst van jouw inschrijving krijg je een bevestigingsmail met daarin een link om via iDEAL 37,50 euro te betalen. Na betaling ben je zeker van jouw plek. Wil je nog wat vragen? Bel trainer Karel Kolb op 0617462882.

Ja ik doe mee!

    Naam

    E-mailadres

    Na aanmelding ontvang ik een link om met iDEAL 37,50 euro te betalen. Zodra ik betaald heb ben ik zeker van mijn plek.